I hjertet af Languedoc-Roussillon = sjov + action + vin + strand

Også i hjertet af Languedoc-Roussillon er livet trés bon. Badebyer som Cap d'Agde og Valras-Plage er som skabte til strandelskere. Tag klipklapperne med, men husk også de pæne sko; læs mere om hvorfor!

Carcassonne

Ridderlige Carcassonne

Det er som at være med i en film om Ridderne af Det Runde Bord. Slottet med fæstningsmuren er gi-gan-tisk! Når I er gået ind gennem porten befinder I jer i en hel middelalderlig by. Afsted til slottet! Derfra har I den mest fantastiske udsigt!

Tip til rejsen med små børn:

Tag en bæresele med. Barnevogne kan ikke komme med ind på slottet.

Aqualand Cap d’Agde

Timevis med vandsjov

I vandparken Aqualand Cap d'Agde kan børnene rigtig slå sig løs. De springer i de mange pools og suser nedad de utallige vandrutschebaner.

Canal du Midi

Hop op på cyklerne

Den 250 km lange Canal du Midi løber hele vejen fra Middelhavet til Toulouse. Tag en tur på cykelstien langs kanalen. Prøv turen fra Carcassone til Homps (40 km) eller fra Cap d'Agde til Béziers (40 km). Lad jer overraske undervejs, I møder aquadukter, vingårde, de 9 Fonserannes sluser (solidt håndværk fra middelalderen!) og små, hyggelige byer.

Béziers

Slentretur langs kulørte huse

En gammel by med farverige huse, livlige pladser og et slot. Lyst til afslapning i det grønne? Tag en spadsertur gennem parken Plateau des Poètes. Det er også en god ide bare at sætte jer på en café. Béziers er en kendt vinby. Åben en flaske og tag et glas. Santé!

Tip:

Sejl i båd over aquadukten ved Béziers. I sejler på en kanal over en flod.

La plage

Et væld af strande

Lege i sandet, plaskeri i vandkanten, afslapning med en snack og en tår at drikke.


  • Superbred: Narbonne-Plage
  • Med boulevard: Valras-Plage
  • Hundevenlig: Portiragnes-Plage (Oeust)