Nord = historie + natur + strand

Opdag den historiske nordlige del af Languedoc-Roussillon. Overgiv jer til skøn natur, sprudlende byer, topstrande og…ældgamle vidundere.

Camargue

Jeepsafari i Frankrig

På safari i Frankrig? Ja, det er muligt. Ok, I møder ikke løver og giraffer. Men hvad siger I til flamingoer, der bader i sumpene? Det kan I opleve i Carmague, et stort naturområde med udbredte sumpområder. Jeepsene står klar til jeres eventyr. Og ja, der græsser sorte tyre. Men bæsterne er helt afslappede.

Tip: Vil I se løver, giraffer, næsehorn og zebraer? I Sigean er der en stor safaripark.

Nîmes

Se de gamle levn fra romertiden

Fantastiske fontæner. templer fra svundne tider. Taler vi om Rom? Nej, om Nîmes! Afsæt en dag til denne by fyldt med romerske levn. Begynder maven at knurre mens I er på sightseeing? I markedshallerne finder I alt både til den store og lille sult. Bon appétit.

Montpellier

Arkitektoniske perler

Den oplagte by til en bytur i Languedoc-Roussillon. Bliv imponerede over de hypermoderne bygninger, museer i det gamle centrum med et væld af små gader og stræder. Hvad kan I ellers lave? Shoppe! Og slappe af i parken Esplanade de Charles de Gaulle mens børnene leger på legepladsen.

Pont du Gard

Oplev byen ved solnedgang

En ide på turen til Nîmes eller tilbage til campingpladsen er et stop ved den 49 m høje Pont du Gard. En imponerende romersk viadukt, som I helt sikkert vil have et billede af til fotoalbummet. Find et roligt sted og nyd synet mens solen går ned.

La plage

Få lidt kulør og byg sandslotte

Der er så mange steder på kysten at vælge i mellem…Languedocs skønneste strande.


  • Lang og bred: Espiguette
  • Hvidt sand: La Grande-Motte
  • Til gåture: La Corniche