Utorak – Tirsdag

Oplev vidunderlige byer og smag lokale delikatesser

Lyst til at udforske de dejlige byer på Istrien? Vi viser vej og giver tips til dejlige frokoststeder.

Umag

Tårne og tennis

Umag er den kystby, der ligger nærmest Slovenien. Seværdigheder I må se: Det venetianske klokketårn, fyrtårnet og de tusinde år gamle bymure. Nyd en slentretur gennem de hyggelige, smalle gader. Hvis I holder af tennis, er I kommet til helt rette sted. Umag er nemlig vært for den kendte ATP turnering ”Croatia Open” i juli.

Pula

Den romerske by

Pula! Sikke en fantastisk by. Istriens største by er fyldt med historiske seværdigheder. Hovedattraktionen er det romerske amfiteater, som er et af verden ældste. I kan opleve, hvordan de romerske gladiatorer levede og lade jer underholde af spændende gladiatorshows om aftenen.

Rovinj

Pastelfarvede huse

En perle af en by med et bilfrit centrum. I kan slentre en tur gennem flere århundreder gamle gader med pastelfarvede huse, butikker og små, hyggelige restauranter gemt i smalle gyder. Træd ind i en autentisk ”konoba” og nyd fantastiske, lokale retter. Rund dagen dejligt af med en forfriskende drink med udsigt til havet.

Vores tip til en drink: Mediterraneo Bar. Der sidder I ’on the rocks.’

Poreč

Livlig atmosfære

Kultur og sjov? Så er I kommet til det rette sted. Porec byder på både historie & kultur og har et livligt natteliv. Den største attraktion tårner imponerende over de gamle bymure, den Eurasiske Basilika. Så skal der tages fotos!

Novigrad

Romantisk fiskerhavn

Hvis I har lyst til frisk fisk, er Novigrad det rette sted at være! Gå gennem den hyggelige bys gamle centrum mod havnen, hvortil den daglige fangst bringes. Overvær aktiviteterne på havnen og få fingre i helt friske fisk og skaldyr. Så lækkert at tilberede på grillen på campingpladsen.