Ponedjeljak – Mandag

Svøm i det krystalklare vand

Der er ingen bedre måde at starte jeres ferie på Istrien end med en forfriskende dukkert i Adriaterhavets krystalklare vand. Aldrig har I svømmet i så rent vand.

Undervandssafari

Verden er endnu smukkere under vandet. Så bare på med svømmefødderne og dykkermasken og hop i bølgerne. Få øje på fisk, find skaller og udforsk havbunden. I kommer ikke til at kede jer og I vil få lyst at blive her i timevis. Hvis I er erfarne dykkere, kan I tage hen til dykkerskolen, hvor et uforglemmeligt eventyr venter jer: Udforskning af gamle skibsvrag. Jeres erfarne instruktør viser jer, hvor I finder dem!

Pakkeliste til stranden:

  • Snorkel, dykkerbriller og svømmefødder
  • Badesko
  • Solcreme
  • Solbriller
  • Kamera eller telefon til at tage fantastiske billeder med

Kønne småstensstrande

På Istrien er der mange strande med småsten, rullesten og klipper. Det er derfor, at vandet er så rent og krystalklart. Så klart, at solen fremtryller magiske farver gennem vandet.

På grund af sten og klipper, anbefaler vi, at I har badesko på. Hvis I foretrækker at mærke det bløde sand mellem tæerne, findes der også nogle sandstrande (som ved Medulin) og kunstige plateauer af sand. Næsten alle campingpladser ligger ved havet. Vil I vide, hvilke (sand) strande, der anbefales? Så læs videre i dette magasin!

Afslapning eller vandsport?

Svøm jer i Zen eller vælg mere krævende aktiviteter. Her drejer alt sig om vandsport og området byder på snorkling, windsurfing, sejlads, kajaksejlads og turistbådture. Hvis I er til mere afslappende feriestunder, kan I slænge jer på en solseng på en dejlig strand, under en parasol eller i fyrretræernes skygge.

Tip:
Tag på en sejltur langs den kroatiske kyst og bliv mødt af de mest utrolige syn. Som den himmelske atmosfære ved de 22 øer i Rovinj øhavet. Den flere hundrede år gamle havneby. Limskifjorden ved den grønne kyststrækning ved Vrsar. Og selvfølgelig de fantastiske Brijuni øer.