Mercoledi - Onsdag

Lad børnene cykle løs!

Tid til handling. Tid til en tur på tohjulede. Rundt om Gardasøen er der fantastiske cykelmuligheder. Her er kilometervis cykelstier til rådighed. De er brede og flade: Ideelle til børn. Solen skubber jer afsted.


Undervejs ser I lidt af det hele: Kønne landsbyer, James Bond-agtige villaer, bjergtinder, der spejler sig i vandet…wauw!

De fleste campingpladser tilbyder cykeludlejning. Det er også sjovt at kombinere en cykeltur med en bådtur. Cykle et stykke, sejle et stykke. Receptionen hjælper jer gerne på vej.

Foretrækker I at få sved på panden på mountainbike? Det er ikke noget problem. Især på søens nordside, ved Riva del Garda, er der mange rå ruter at vælge imellem.

Smukkeste cykelsti i Europa

Træd i pedalerne henover træbroer, der 'svæver' over vandet. Oplev den ultimative wauwfølelse når I kører over antikke bilfrie veje. Turen rundt om Gardasøen er kåret til europas smukkeste cykelsti. Er I allerede klar til en smuk cykeltur? I må lige have lidt tålmodighed: Hele cykelstien er først klar i 2021. Total længde: 140 km. Dele af den er allerede åben. Fx stykket mellem Capo Reamol og Trentino.