Sjov for børn: 6 tips


Vandsplaskeri, leg og udforskning sammen

Er det børnenes tur til at bestemme, hvad I skal lave?

Så skal I på disse ture!


1. Se på fisk gennem glasbunden på en båd.

Stig ombord på en båd med glasbund i L’Estartiit eller L’Escala og sejl til en af øerne i Iles Medes øhavet nær kysten. Havet der omgiver øerne er populære dykkerdestinationer. I kan tage nogle rigtig flotte fotos af de rå klippeøer på turen. Gennem glasbunden kan I se det klare, blå hav. Det er snorkling uden at blive våd! Hvilke fisk kan I få øje på dernede?

2. En dag med ekstrem vandsjov.

Vandhunde tager til Aquabrava! Denne vandpark har en skøn lagunepool og fantastisk baderings-vandrutschebane. De små plasker løs i den seje børnepool med vandlegeplads og udforsker piratøen. Er teenagerne med, kan vi glæde jer med at de også vil få alletiders ferie! De vil blandt andet nyde at slappe af ved swimmingpoolbaren.

3. Ekstraordinært: Dalí Museum i Figueres

Et museum som også børn elsker? Det må være Dali Museum i Figueres. Det er virkelig en oplevelse at se på kunst her. Det er derfor det er så populært, også for familier.

4. CosmoCaixa Barcelona

Robotter, vanddyr, 3D-oplevelser, ældgamle skeletter, en tropisk skov og optiske bedrag. Børn kan ikke få nok af dette naturhistoriske- og videnskabsmuseum. Hvem ønsker et billede sammen med Albert Einstein?

5. Costa Brava Parc d’Aventura

Eventyrere søger mod trætoppene. I Costa Brava Parc d’Aventura i Pals og i Platja d’Aro. Begge parker har mere end 110 spændende udfordringer: ziplines, hængebroer, klatrevægge, stiger, gynger og meget mere. Små klatreaber helt ned til 3 år har deres egen bane her. Er jeres børn eller teenagers sande vovehalse? Så lad dem deltage i Night Adventure og klatre i mørket! Spørgsmålet er om I tør være med?

6. Parc Francesc Macià

Det perfekte sted til en dejlig morgen for hele familien: Denne store, gratis legeplads i Malgrat de Mar. De små klatrer ind i, ovenpå og igennem de gigantiske genstande, mens de større børn udforsker legeområderne mellem træerne. Tip: Pak en picnickurv, bordet er klart til jer.